Містика і нумерологія

Сталося дивне, Містичне або 15 - найрідкісніша цифра

Автор:  Ирина Зозуля
2021-08-07


Передісторія: пару тижнів назад у родича підскочила температура і почалися симптоми ГРВІ (чи коронаВИ). У паніці йому зробили укол в живіт (не запитуйте навіщо, така маніпуляція існує), напоїли противірусними погнали по лікарях, почали лікувати вухо-горло-ніс і здали всілякі аналізи. На все.

Аналізи в нормі, корони немає. Видихнули. З часом пройшли усі симптоми, окрім температури. І стало зрозуміло, що родич хворий якійсь невідомою фигней. Дружина родича стала сушити голову: які аналізи здати ще (бо здали вже все, окрім "на глисти").

У ніч на учора замучений аналізами родич бачить сон: рука простягає йому лист, на листі написане незрозуміле. Голос за кадром підказує: переверни лист і прочитай. Родич перевернув. На листі написано: "запалення задньої стінки горла". Вчора вдень якийсь адекватний доктор таки підтвердив цей діагноз. Алілуя!

А тепер трохи нумерології: якщо у вашій даті народження є число 15 (як у мого родича)означає ви умієте:

  • бачити віщі сни, отримувати знаки від всесвіту "прямо в лоб", здатні наперед "звідкись точно знать, що буде", здатні "бачити людей наскрізь". Ну і найпрекрасніше - якщо ви чогось по-справжньому захочете, ви це отримайте містичним чином

Як шукати потрібну цифру в даті народження :

  • ви народилися 15 чисел будь-якого місяця
  • ваш день і місяць народження підсумовується в цифру 15
  • ви народилися в 1950 році

Вважається, що 15 - найрідкісніша цифра, що зустрічається в датах народження. Дуже часто вона повторюється у членів однієї сім'ї. Наприклад, в нашій сім'ї ця цифра є у мене, у мами, папи, сина і захворілого родича

Признавайтеся, у кого в даті є 15 Помічали за собою містичні схильності?

Ірина

- у блозі iChum від нумеролога.

numerolog_irina_zozulia



^