Новорічні знижки

Кому в радість знижки після зимових свят?

Автор:  Катерина Чумаченко
2021-01-24


Знижки після новорічних свят для тих, хто усвідомлено підійшов до веселощів, тобто для:

  • тих, хто 15 січня без головного болю;
  • тих, хто не буде брати в борг до зарплатні;
  • тих, хто після обміну новорічними і різдвяними подарунками все ще мріє про щось, наприклад, про світшот;
  • та, особливо, для тих, хто думає про майбутне і для зустрічі з 2022 купує прикраси вже зараз, бо навіть зі знижками в грудні 2021 буде дорожче.

Але після святкових витрат і в період локдауну менеджери й продавці, теж витратились у свята, намагаются підтримати свій бюджет і бюджет компанії. Тим більше лютий — час закупівлі весняних колекцій, квіткового декору до 8 березня, величезних партій трусов і шкарпеток до 23 лютого. Тому продають залишки усіма шляхами. Мета виправдовує засоби, мізковий штурм та креатив.

Плюси знижок після свят

  • Знижки реальні. Якщо в листопаді ціни злетають, а з 14 грудня починаються знижки — це маркетинговий хід. А ось ціни другої половини січня бувают нижче цін жовтневих.
  • Новорічний декор, який їсти не просе, відірвите за вигідними цінами, як і інші штуки с новорічною тематикою.
  • Зимові коллекції одягу, взуття та аксесуаров, особливо ультрамодні, потрапляють до списку смачних пропозицій.

Мінуси знижок після свят

  • вузький асортимент: останні розміри, один колір з 5;
  • якщо замовляєте доставку, то використовуйте накладений платіж. Обов’язково перевіряйте прилади. Тіж самі гірлянди могли лежати на складі більше року. Все інше теж любить перевірку: на знижках часто буває товар із браком, який не видно одразу, але якщо забрати таку штуку з пошти, то обміну та повернення може і не бути. Продавец наполягатиме, що товар саме за цієї причини зі знижкою, при отриманні оглянутий і схвален покупцем.
  • доставка. В період локдауну деякі підприємці намагаються заробити навіть на тих послугах, які раніш були безкоштовними. Наприклад, підібрала водолазку зі знижкою. З 4х кольорів залишився тільки один різновид, а економія вийшла 60 %. АЛЕ! Доставка до пошти виявилась зовсім не безкоштовна, 50 % від вартості гольфу. Послуги пошти з міжміського пересилання коштували б 20% від вартості. Дивний сервіс не наважилась підтримати.

Та навіть якщо після усіх гулянок, фінанси дозволяють відправитися на шоппінг, перед купівлею запитайте: «навіщо?». Пам’ятайте, що надспоживання шкодить екології та вашим полицям. Хай кожна покупочка буде усвідомлена і в радість!

Ми за разумний шоппінг! Ти з нами?

Катя Чумаченко
Катерина Чумаченко

- в блозі iChum від копірайтера.

chumachenko_ekaterinka



^