Щаслива дівчина з серцем

Місяць народження і Ваш особистий ключ на щастя

Автор:  Ирина Зозуля
2021-08-07


Этот пост о ваших задачах. О ваших "граблях", на которые наступаете. О том, что срочно нужно менять. Об уроках вашей души (пафосное название – простые расшифровки).

🔸 Січневі: упорядочьте мова. Той, який у вас у роті. Мова ваш - ворог ваш. Він або говорить багато зайвого, або не уміє формулювати думки. І те, і інше - погано. Якщо мова розвинена, ви стежите за словами і працюєте у сфері інформації - поздоровляю, ви успішно проходите школу душі і після 40 років будете переведені в наступний клас )).

🔹 Лютневі: відліпіться від мами. Хто відліплений і далекий - навпаки, приліпитеся і проявите усіляку турботу.

🔸 Березневі: чоловіки - терміново відліпитеся від мами і приліпитеся до дружини. Дівчата, ваше завдання - народити дитину. В крайньому випадку - організувати проект/власна справа.

🔹 Квітневі: чоловіки, вирішіть питання з роботою. Ви ще не начальник? Тоді чого ви чекаєте? Дівчата, вирішіть питання з чоловіками. Ви ще не замужем? Стримайте запал в роботі і з характером потрібно щось робити.

🔸 Травневі - досить думати, що ви найрозумніші. Ваша зарозумілість - це палиця у ваші ж колеса. Звичайно ж, ви розумні і усе це бачать. Головне - не говорите про це вголос.

🔹 Червневі - вибирайте те, що вам до душі, бо, що вигідно. І вчитеся будувати стосунки. Стосунки - ваш бич.

🔸 Липневі - робіть кар'єру. Не варто задовольнятися малим. Вам точно треба більше. В крайньому випадку, сядьте за кермо, хоч якось свої енергії пропрацюєте.

🔹 Серпневі - не намагайтеся узяти від інших більше, ніж здатні дати. І навпаки - не треба давати понад міру, коли натомість не отримуєте нічого. Баланс "беру-даю" - ваша слабка ланка.

🔸 Вересневі - шукайте свій унікальний шлях, по якому ви зможете йти самостійно. Не озирайтеся у пошуках опори. Ви - сам собі опора.

🔹 Жовтневі - живіше, живіше! Заробляйте! Ваше завдання просте - ворушитися, шукати що повигідніше і нести в дзьобику гроші.

🔸 Листопадові - займіться, нарешті, здоров'ям. І спортом.

🔹 Грудневі - вистачить жертвопринесень і рішення чужих проблем! Але і свої проблеми на інших не вішайте, інакше ви ніколи не виберетеся з того болота, в якому знаходитеся.

Ірина

- у блозі iChum від нумеролога.

numerolog_irina_zozulia



^